Telefoonnummer

06-45905543

Email

silvia.autismecoach@zorgduet.nl

KvK-nummer:

59443545

Voor iedereen kan een relatie een uitdaging zijn.
Miscommunicatie is één van de meest voorkomende oorzaken daarvan. Echt naar elkaar luisteren, je bewust zijn van wat je zegt is belangrijk binnen relaties in werk en privé.
Met autisme, kan dat een nog grotere uitdaging zijn. Herken je jezelf hierin?

Elkaar niet begrijpen kan verdriet veroorzaken. Vóór mijn diagnose was ik me van veel dingen niet bewust. Regelmatig verloor ik mijn geduld of was gefrustreerd omdat er weinig wederzijds begrip was. Wanneer dit in een relatie gebeurt, kun je je eenzaam en onbegrepen voelen, ook kan het stress geven, waardoor je uit elkaar kunt groeien.

Dit kan anders. Ook met autisme kun je leuke relaties opbouwen en plezier in het leven hebben. Met de juiste tools, lukt het jou om zonder te veel stress, onbegrip en frustratie te klussen, plannen maken voor vakantie en onbezorgder door het leven te gaan.

Iedereen communiceert anders en dat zorgt vaak voor onbegrip. De onmacht die je voelt, herken ik. Juist met autisme is communicatie complex.
Gelukkig kun je zelf iets doen om hier verandering in te brengen. Met de juiste kennis en tools kom je een heel eind.
Ik reik je deze kennis en tools aan en leer je ze te gebruiken in het traject Betere Relaties bij autisme. Hand in hand help ik je de juiste weg te vinden naar het gewenste resultaat.
Kun je wel wat hulp gebruiken? Maak dan een afspraak voor een gratis GroeiGesprek via mijn website.

Zorgduet Coaching
Average rating:  
 0 reviews

Aanbevolen artikelen