Phone

06-45905543

Email

silvia.autismecoach@zorgduet.nl

KvK-nummer:

59443545

In december 2013 ben ik begonnen als zzp-er, omdat ik meer wilde betekenen voor mensen dan ik bij mijn toenmalige werkgever kon doen.

Ik wil mensen namelijk blij maken. Samen een tijdje een pad bewandelen en je aspecten van het leven laten zien en leren kennen. Ik wil je laten zien dat je hordes kunt nemen, dat je sterker bent dan je zelf denkt. Ik wil mijn levenservaring, mijn levenskennis met je delen om jou ook te laten groeien.

Om dat te bereiken, richt ik me op de persoon die ik voor me heb en in een veilige, vertrouwde setting luister ik goed, zowel met mijn oren, mijn ogen als mijn gevoel.

Al 17 jaar werk ik met veel plezier in het begeleiden van mensen met uiteenlopende hulpvragen en autisme en tegenwoordig bied ik ook coaching voor o.a. mensen die door autisme vastlopen in hun leven. Uiteraard kunt u ook bij mij terecht als u geen ASS heeft en gewoon even vastloopt in het leven of bijvoorbeeld een nieuwe weg in wilt slaan en daarbij ondersteuning kunt gebruiken. Ik heb inmiddels veel kennis opgedaan en ik blijf me ontwikkelen en groeien.

Ik ben aangesloten bij NOBCO en werk volgens hun ethische code.

Om een vrijblijvende afspraak in te plannen voor een kennismakingsgesprek of voor meer informatie kunt u mij bereiken via het contactformulier. Daar vindt u ook mijn telefoonnummer.