Phone

06-45905543

Email

silvia.autismecoach@zorgduet.nl

KvK-nummer:

59443545

Waar loop jij allemaal tegenaan in je leven? Onbegrip van je naasten? Van je werkgever/collega’s? Van vrienden? Van de maatschappij in het algemeen? Mensen zonder autisme denken vaak dat het wel meevalt om met autisme te leven. Zeker als je een goed IQ hebt. “Je bent toch slim genoeg? Dat snap je toch wel?” Komt dat je bekent voor?

Als anderen jou niet begrijpen en jij hen niet, kan het knap lastig worden in het leven. Erg eenzaam ook in je gevoelens en misschien wel in letterlijke zin, omdat je de anderen, de neurotypicals uit de weg gaat. Maar dat is ook jammer. Want het leven heeft heel veel te bieden, ook veel mooie dingen.

Jij kunt anderen helpen jou te begrijpen. Essentieel is dan wel dat je zelf jouw autisme goed begrijpt. Dan kun je anderen goed uitleggen hoe jullie wel op een fijne manier met elkaar kunnen omgaan. En als iets dan een keer fout loopt, snap je waarom en kun je er beter mee omgaan en uitleggen aan de ander waar het misging.

Je leven leuk en interessant maken dat doe je zelf. Ook als je autisme hebt. Als je niet tevreden bent, kun je het heft in eigen hand nemen. Nee, dat is niet altijd makkelijk, maar al doende leert men. Het hoeft niet perfect. Leren lopen doen we ook stapje voor stapje. Samen met mij, hand in hand, kun je leren hoe jij je leven zo kunt inrichten dat je minder stress ervaart en méér uit het leven haalt. Meer plezier, meer ontspanning, meer bij jezelf blijven, wel leuke dingen doen, een leuke baan, een leuke relatie……

Lijkt dat je wat? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. We kijken dan samen waar je tegenaan loopt en maken een plan op maat. Ik heb er zin in, Jij ook?
(klik hier voor mijn aanbod)

Ben je al klaar voor de volgende stap, wacht dan niet langer en vul hier gelijk het intakeformulier in.