Phone

06-45905543

Email

silvia.autismecoach@zorgduet.nl

KvK-nummer:

59443545

Het traject “Grip door grenzen”

Waar loop jij allemaal tegenaan in je leven? Onbegrip van je naasten? Op je werk? Van vrienden? Van de maatschappij in het algemeen? Vind jij het ook zo lastig om ervoor te zorgen dat je nog energie over hebt aan het einde van je werkdag? Kun je soms nog maar weinig begrip opbrengen voor de mensen van wie je houdt?

Een hele dag werken kost vaak veel energie. Je moet daar moeite doen om alles te kunnen bijbenen. Anderen kunnen dezelfde taken veel sneller doen, maar dat lukt jou gewoon niet. Dus sla je de pauze maar over en kom je uitgeput thuis. Daar wordt dan ook je aandacht weer gevraagd, je moet nog eten koken of voor de kinderen zorgen.

Het gevolg is dat je vaak een snelle hap op tafel zet en een kort lontje hebt naar je partner en/of je kinderen. Maar dit wil je niet en dat geeft je weer een schuldgevoel en een slechte nachtrust. Zo kom je in een vicieuze cirkel en het wordt van kwaad tot erger.

Maar dit kán anders! Je kunt leren hoe dit beter kan door te leren wat autisme voor jou betekent en leren hoe autisme bij jóu werkt.
In het traject “Grip door grenzen” leer je hoe je dat voor elkaar krijgt. Stap voor stap leer je hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en daardoor word je weer een leukere partner/moeder/vader.

Je leven leuk en interessant maken dat doe je zelf. Ook als je autisme hebt. Als je niet tevreden bent, kun je het heft in eigen hand nemen. Nee, dat is niet altijd makkelijk, maar al doende leert men. Het hoeft niet perfect. Leren lopen doen we ook stapje voor stapje. Samen met mij, hand in hand, kun je leren hoe jij je leven zo kunt inrichten dat je minder stress ervaart en méér uit het leven haalt. Meer plezier, meer ontspanning, meer bij jezelf blijven, wel leuke dingen doen, een leuke baan, een leuke relatie…

Lijkt dat je wat? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. We kijken samen waar je tegenaan loopt en maken een plan op maat. Ik heb er zin in, jij ook?