Phone

06-45905543

Email

silvia.autismecoach@zorgduet.nl

KvK-nummer:

59443545

Wat was ik verbaasd toen ik gisteren gebeld werd door een DJ van Radio Enkhuizen. De vraag was of ik het leuk vond om de volgende ochtend, vanmorgen dus, live geïnterviewd te worden in verband met de muziekworkshop die ik geef. Natuurlijk vond ik dat leuk! En ik voelde me vereerd dat ze mijn muziekworkshop als onderwerp kozen. Vanmorgen vroeg eerst bij een cliënt geweest en daarna ben ik me een beetje gaan voorbereiden op het gesprek. Wat wilde ik graag vertellen? Bijvoorbeeld dat ik de benaming “mensen met een beperking” eigenlijk niet leuk en niet passend vind. Iedereen heeft wel een beperking. Ik zeg bijzonder. Dat is veel positiever en ieder mens is bijzonder. Verder heb ik genoemd wat Zorgduet allemaal biedt. Individuelen begeleiding, woonbegeleiding en activiteitenbegeleiding. Ook heb ik kunnen vertellen van het optreden op de Hoornse Stadsfeesten a.s. zondag 21 juni om 15.00 uur en over de nominatie voor de Feico de Leeuw-award. Ik vond het een leuk gesprek. Bedankt radio Enkhuizen! Ik kon helaas zo snel geen link vinden voor uitzending gemist. Als ik dat nog vind, voeg ik het toe aan dit bericht. Hopelijk tot zondag.

Recommended Articles