Phone

06-45905543

Email

silvia.autismecoach@zorgduet.nl

KvK-nummer:

59443545

Waar loop jij allemaal tegenaan in je leven? Onbegrip van je naasten? Op je werk? Van vrienden? Van de maatschappij in het algemeen? Vind jij het ook zo lastig om ervoor te zorgen dat je nog energie over hebt aan het einde van je werkdag? Kun je soms nog maar weinig begrip opbrengen voor de mensen van wie je houdt?

Mensen zonder autisme denken vaak dat het wel meevalt om met autisme te leven. Zeker als je een goed IQ hebt. “Je bent toch slim genoeg? Dat snap je toch wel?” Komt dat je bekent voor?

Op je werk kost het je moeite om alles bij te bijbenen. Anderen kunnen dezelfde taken veel sneller doen, maar dat lukt jou gewoon niet. Dus sla je de pauze over en kom je uitgeput thuis. Daar wordt ook je aandacht weer gevraagd, eten koken, voor de kinderen zorgen. Dus met een kort lontje zet je een snelle hap op tafel. Dat geeft weer een schuldgevoel en een slechte nachtrust. Je komt zo in een vicieuze cirkel.

Als anderen jou niet begrijpen en jij hen niet, kan het knap lastig worden in het leven. Erg eenzaam ook in je gevoelens en misschien wel in letterlijke zin, omdat je de neurotypicals uit de weg gaat. Maar dat is ook jammer. Want het leven heeft ook veel mooie dingen te bieden.

Dit kán anders! Je kunt leren hoe dit beter kan door te leren wat autisme voor jou betekent en hoe autisme bij jóu werkt. Jij kunt anderen leren jou te begrijpen. Ze uitleggen hoe jullie op een fijne manier met elkaar kunnen omgaan. Als iets dan een keer fout loopt, snap je waarom, kun je er beter mee omgaan en uitleggen waar het misging.

Je leven leuk maken doe je, ook met autisme, zelf. Dat is niet altijd makkelijk, maar dat kun jij.

Samen met mij kun je leren je leven zó in te richten dat je minder stress ervaart en méér uit het leven haalt. Door middel van coaching, oefeningen en informatie leer je hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Meer plezier, meer ontspanning, meer bij jezelf blijven, leuke dingen doen, een leuke baan, een leuke relatie.

Lijkt dat je wat? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.
We kijken waar je tegenaan loopt en maken een plan op maat. Ik heb er zin in, jij ook?

Recommended Articles